Live Blog Berita & Informasi Terkini
 

Sunday, April 7, 2013

NOH OMAR BERSAMA 3000 MASYARAKAT INDIA DI TANAMARAM

MESRA PEMIMPIN... YB Datuk Seri Noh Omar, Menteri Pertanian Dan Industri Asas Tani, bersama lebih 3000 masyarakat India di Majlis Ramah Mesra Komuniti anjuran Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) yang berlangsung di kg Tanamaram, Tanjong Karang di sini, pada 30/3/2013 Sabtu malam yang lepas.

"Semenjak negara Malaysia dibawah kepimpinan Datuk Seri Najib, telah banyak perubahan yang dibuat untuk dinikmati oleh rakyat" Dato Seri Noh, yang juga merupakan Ahli Parlimen Tanjong Karang, berkata demikian ketika menyampaikan ucapannya pada majlis itu.

Turut bersama pada majlis yang berlangsung, YB Sulaiman Abdul Razak, Adun Permatang, Datuk M. Krisnan, Ketua Bahagian MIC Tanjong Karang, Datuk Nik Ali Mat Yunus, Pengerusi Eksekutif SKM, Dato' Habibah Yusof, ketua Pergerakan Wanita UMNO Tanjong Karang dan Ketua Puteri UMNO Tanjong Karang serta Skuad Sayang Wanita UMNO Tanjong Karang.
"KAMI MENDENGAR.. YAKINI BN.!!!"

1 comment:

Kump. Pemuda, Puteri UMNO BERSARA Dari UMNO said...


Lihat BUKTI jelas kenapa kami BERSARA awal dari UMNO...

BUKTI 1
BUKTI 2
BUKTI 3
BUKTI 4

Pastikan adik2 semua keluar mengundi nanti.. Keluar mengundi PAS, PKR @ DAP walaupun adik2 mendapat saguhati atau duit daripada UMNO dan Barisan Nasional... Walaupun adik2 terpaksa berada di kem Barisan Nasional, pastikan adik2 mengundi PAS, PKR @ DAP... Asalkan Bukan UMNO.... OK!!! :-)

Tolong bantu kawan2 kita yang sedang berkempen di laman2 di bawah....
http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=18
http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics
http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=6