Live Blog Berita & Informasi Terkini
 

Sunday, January 6, 2013

Warna-Warni Sambutan Tahun Baru 2013 Barisan Nasional Tanjong Karang

TANJONG KARANG - "Semoga hidup kita lebih baik dari semalam dan esok akan lebih baik dari hari ini..." Ucapan Datuk Seri Noh Omar, Menteri Pertanian Dan Industri Asas Tani yang juga merupakan Ahli Parlimen Tanjong Karang, sempena 'Sambutan Malam Tahun Baru 2013' anjuran Barisan Nasional Tanjong Karang yang berlangsung di Dataran Astaka Tanjong Karang di sini, pada hari Rabu malam yang lalu.

Kira-kira lebih 2 ribu warga Parlimen Tanjong Karang yang hadir pada sambutan itu bagi meraikannya bersama-sama pemimpin mereka.

Pada sambutan itu, orang ramai berpeluang mendegar sessi ucapan YAB Perdana Menteri Malaysia melalui tayangan skrin dan beberapa persembahan daripada pelbagai kaum turut menghiburkan orang ramai,sementara menunggu pertunjukan bunga api pada detik 12 malam sebagai simbolik sambutan malam tahun baru.

Turut hadir Adun Permatang, YB Tn. Hj. Sulaiman Abdul Razak, wakil-wakil kepimpinan parti komponen Barisan Nasional Tanjong Karang dan barisan kepimpinan Umno Bahagian Tanjong Karang.
>>> GALERI GAMBAR <<<

No comments: