Live Blog Berita & Informasi Terkini
 

Thursday, November 22, 2012

Majlis Hari Raya Aidil Adha Dan Deepavali Parlimen Sg Besar Buat Ng Suee Lim Tak Lena Tidur

SEKINCHAN, 21 Nov - Menteri Pertanian Dan Industri Asas Tani, Datuk Seri (Dr) Hj Noh Omar,Timbalan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, yang juga merupakan Ahli Parlimen Sungai Besar, Dato' Noriah Kasnon, Dato' Khir Toyo, Dato' Warno Dogol serta bersama pemimpin-pemimpin komponen Barisan Nasional (BN) menghadiri Majlis Hari Raya Aidil Adha Dan Deepavali Parlimen Sg Besar yg diadakan di Sekinchan Hotel & Resort, Sekinchan di sini, malam tadi.

Satu kebangkitan rakyat Parlimen Sungai Besar yang bersama-sama yang hadir memberi sokongan kepada pemimpin-pemimpin BN.

Negara ini turut bertuah kerana diwariskan pemimpin yang sentiasa mengutamakan rakyatnya, namun di sebalik keharmonian ada pula pihak yang mengadu domba menghasilkan bibit-bibit perpecahan.”

“Masyarakat perlu bersyukur, dengan transformasi yang dilakukan dan diusahakan Perdana Menteri, Gagasan 1 Malaysia merupakan yang terbaik untuk kita terus menjadi keluarga yang besar.”

“Dengan masyarakat berbilang kaum dan budaya ini pula, menjadikan kita masyarakat yang tidak boleh lari dari memahami budaya bangsa lain. Dengan memahami budaya bangsa lain, kita akan sentiasa berada dalam keceriaan."

Sumber - DURHAKADERHKALA