Live Blog Berita & Informasi Terkini
 

Sunday, November 18, 2012

Datuk Seri Noh Omar Bersama Anak Muda Di Tanjong Karang

TANJONG KARANG - Ahli Parlimen Tanjong Karang yang juga Menteri Pertanian Dan Industri Asas Tani, YB Datuk Seri (Dr) Haji Noh Bin Haji Omar, telah merasmikan program Himpunan Anak Muda Bermotor anjuran Kelab Warisan Tanjong Karang (KWTK) dengan kerjasama Majlis Belia Daerah (MBD) Kuala Selangor, yang berlangsung di Padang Astaka, Tanjong Karang di sini, semalam.

Sebelum itu, Datuk Seri Noh telah berkesempatan melawat kesemua gerai pameran dari pelbagai agensi dan menyaksikan acara-acara yang sedang berlangsung sambil beramah mesra dengan anak-anak muda dan orang ramai yang berada di situ.

Himpunan yang berlangsung selama dua hari itu, bermula kelmarin dan berakhir pada sabtu malam telah mendapat sambutan daripada anak-anak muda dan orang ramai yang menyertainya.

Antara aktiviti dan acara yang disediakan seperti perlawanan Sepak Takraw Peringkat Parlimen Tanjong Karang, Kejohanan Street Soccer, gerai-gerai pameran dari pelbagai agensi.

Orang ramai yang datang di humpunan itu juga turut berpeluang menyaksikan persembahan dan beramah mersa dengan artis-artis terkenal tanahair Awie Wings dan Bandi Amuk.

No comments: