Live Blog Berita & Informasi Terkini
 

Tuesday, August 7, 2012

Sekitar Majlis Berbuka Puasa Bersama Datuk Seri Noh Di Masjid Jamek Kampung Sg. Gulang-Gulang.

Tanjung Karang, 4 OGOS - Rakyat sekitar kawasan Parlimen Tanjung Karang khususnya di DUN Permatang telah berpeluang berbuka puasa bersama YB Datuk Seri Noh Omar, Menteri Pertanian Dan Industri Asas Tani, Merangkap Ahli Parlimen Tanjung Karang, dan juga YB Sulaiman Abdul Razak, ADUN Permatang yang dalam Majlis Penyerahan Penyerahan Zakat Perniagaan/Sumbangan Agrobank Dan Majlis Berbuka Puasa yang dianjurkan oleh Agrobank, di perkarangan Masjid Jamek Kampung Sungai Gulang-Gulang disini.

Sebelum itu di majlis yang sama, seramai 450 orang anak yatim yang hadir dari sekitar kawasan DUN Permatang telah menerima sumbangan tersebut yang disempurnakan oleh Datuk Seri Noh.

Datuk Seri Noh juga telah menyerahkan peruntukan kepada wakil-wakil sebanyak RM1000 untuk masjid dan RM500 untuk surau bagi kawasan DUN Permatang menjalankan aktiviti sepanjang Ramadhan ini.

Manakala 23 pasang kain jubah turut disumbangkan untuk masjid sekitar DUN Permatang yang disampaikan oleh YB Sulaiman Abdul Razak, ADUN permatang.

No comments: