Live Blog Berita & Informasi Terkini
 

Tuesday, March 3, 2009

GAMBAR TERKINI KRISIS POLITIK DI PERAK (Edisi 2) - Malaysiakini

NOTIS... SEBAHAGIAN daripada notis yang ditampal di pekarangan bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri sejak petang Selasa. Bagaimanapun difahamkan notis-notis itu telah diturunkan sebahagiannya kemudian.

FAIL SAMAN... Datuk Dr. Zambry Abdul Kadir dengan ditemani ADUN BN dan Exco menjawab soalan wartawan di pejabatnya di Ipoh, petang semalam.

NOTIS... Exco Perak, Mohd. Zahir Abdul Kadir (kiri) dan peguamnnya menyerahkan notis untuk merujuk Speaker Dewan Undangan Negeri Perak, V. Sivakumar ke Jawatankuasa Hak dan Kebebasan kepada Setiausaha Politiknya, A. Basu (kanan). Tindakan ini diambil sebelah pagi semalam.

MESYUARAT DI BAWAH POKOK...Exco Kerajaan Pakatan mengadakan mesyuarat tergempar DUN Perak di bawah pokok.

TETAP HADIR...Datuk Seri Nizar Jamaluddin melambai kepada penyokongya di hadapan pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri. Beliau hadir pada sidang DUN tergempar pagi tadi.

1 comment:

ctangang said...

Wow, tengok tangan Nizar, lambaian pukulan angin, angin perubahan yang tak henti henti, tapi mulut nya tersenyum bagaikan ternampak gambar gambar sigebu ayu, yang berada di internet, hmm cantiknya perilaku ketua negara kita ya?.