Live Blog Berita & Informasi Terkini
 

Thursday, September 18, 2008

KETUA PUTERI SETIAWAGSA : PERTEMBUNGAN SERI WANI vs SITI FATIMAH MENCURI TUMPUAN ; SIAPA " SMART" DIA MENANG ? - Malaysiakini

Penampilan Setiaasaha Puteri UMNO Setiawangsa Siti Fatimah bagi merebut jawatan Ketua Puteri Setiawangsa menentang Seri Wani Sabtu bukan sahaja telah memeriahkan suasana pertandingan di sayap puteri telah malah menjadikan Puteri Setiawangsa juga menjadi kawasan "Tumpuan" ketika ini.

Difahamkan Seri Wani sebagai Penyandang Naib Ketua Puteri sudah melancarkan gerakan berkempenya secara holistik dan halus manakala Siti Fatimah pula dikatakan mengunakan pendekatan secara terbuka.

Siti Fatimah yang juga merupakan Ketua Puteri Cawangan Pusat Bandar Setiawangsa dikatakan tekah melancarkan blognya baru-baru ini, atas nama Puteri Setiawangsa untuk mendekati ahli - ahlinya. Malah baru - baru ini juga beliau telah menganjurkan satu program - Kem Kasih Ramadan bersama lebih 500 orang anak- anak yatim seluruh di Kem Kemensah yang dirasmikan oleh Naib Ketua Puteri UMNO Wilayah Persekutuan Datin Ismalina Ismail.

Sementara itu, Ketua Puteri Setiawangsa Roziana Osman yang terpaksa melepaskan jawatanya atas faktor umur dengan pakatan Seri Wani akan menganjurkan Konvoi Tautan Kasih bersama mereka yang dianjurkan oleh Briged Kebajikan Puteri Setiawangsa pada Sabtu ini di Pusat Khidmat Wakil Rakyat Parlimen Setiawangsa.

Masing - masing dikatakan telah mengerakkan jentera masing- masing yang menggunakan pendekatan " ala cafe" ( minum sambil bersembang) . Mengikut berita terkini yang diterima dari kem Setiawangsa ~ kedua - dua calon dikatakan mempunyai peluang yang sama rata tetapi kemungkinan sentuhan daripada pihak - pihak tertentu boleh menentukan juara Puteri Setiawangsa yang baru. Siapakah mereka ?

No comments: